domingo, 28 de abril de 2013

ZUSAMMEM COUNTRY FEST 2013. CASTELLAR DEL VALLÈS ( I )


M’havien explicat el significat del mot ZUSAMMEM en la  llengua alemanya.   [ tots plegats]; i fins a 11 grups ens permetrien gaudir  al llarg de la nit del dissabte 27 d’abril de 2013, de la seva ‘actuació’ en el marc incomparable de la Sala Blava de l’Espai Tolrà de Castellar del Vallès que acolliria per segon any aquesta trobada.
El nombre d’assistents malgrat el temps rúfol i plujós – pel que fa a la meteorologia – es mantenia per damunt de les 200 persones; això en aquest context de duríssima crisis econòmica – en que la major part de las ciutadania ‘sobreviu’ més que viu -   ho considero un  gran èxit;   s’imposava però, l’estètica ‘smart’ davant l’esclat de colors d’anteriors edicions.Per donar cabuda – en condicions d’una mínima visibilitat – a totes les actuacions, atès que el senyor Google només permet un espai  màxim per crònica, en aquesta ocasió en farem tantes com calgui.Trencava el foc, el Grup de segon de Castellar del Vallès.
Continuaven els de primer de Sant Cristòfol/Menna  de Barcelona
Els rellevaven els de Magoria ( dimarts) de Barcelona , que  tancaven aquesta primera crònica.La festa,continua a la següent (II) . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario