viernes, 5 de abril de 2013

COUNTRY D’ABRIL

Els havien convidat als Amics del Country de Castellar del Vallès, a l’acte inaugural de la Fira d’Abril 2013, que es durà a terme els dies 5, 6 i 7 a la Nau Gran de l’Espai Tolrà.

El temps rúfol, i l’hora 21,00 – laboralment desavinent per als pocs que encara tenen feina -, va comportar una presència lleugerament inferior a la prevista en l’acte que donava el tret de sortida de la Fira. Els organitzadors confien que ‘las migas’ del dissabte, i el ‘potaje rociero’ del diumenge facin venir al públic com en anteriors edicions.
Dalt l’escenari s’anaven succeint les actuacions dels diferent grups de Cultura Popular, Bastons, Gitanes, Agrupació Sardanista,...fins que ho feien els Amics del Country de Casgtellar del Vallès.





Com a ‘cronista’ i fotògraf ‘oficiós’ us dic per endavant que sóc del tot parcial; així no us ha d’estranyar si us dic que em va semblar una de les millors actuacions d’aquest grup, que val a dir-ho compta amb balladores que començaven ara farà 10 anys.





Ballaven únicament tres cançons – calia aplicar allò del ‘bona brevis’ - , i s’enduien l’aplaudiment enfervorit del públic.



Agraïm als organitzadors Aires Rocieros Castellarencs la seva invitació, i els manifestem el nostre desig d’un èxit clamorós tant as nivell artístic, com econòmic i social, en aquesta edició de la Feria d’Abril de Castellar del Vallès 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario