domingo, 14 de abril de 2013

EL SOMNI DELS NENS, LA BALLADA DE CLDSF A CASTELLAR DEL VALLÈS

Arribàvem amb catalana puntualitat a la Sala blava de l’Espai Tolrà, on ens havia convocat l’Enric Bertomeu - ànima de CLDSF - repetíem ballada en benefici de la Fundació "El Somni dels Nens" www.elsomnidelsnens.com ; discrepava - de molt bon rotllo – del que ens dieia en el missatge ‘ tindrem musica en directe amb Juaner Dominguez i musica enlleunada amb Dj Vander, tots dos ens venen desinteressadament’. L’actuació del Juaner Dominguez, com la Dj Vander que assitien a la ballada , com les de l’Emili Muntaner – que no ens acompanyaria en aquesta ocasió de forma personal - sempre, i les del mateix Enric Bertomeu, i de tothom que col•labora amb CLDSF obeeixen a un interès molt clar i definit, ajudar en la mesura de les nostres possibilitats al proïsme.





Teníem un repte difícil de superar en aquest local, i malgrat la boníssima entrada, superaven les 300 persones, no aconseguíem assolir l’èxit excepcional de la 3ª Edició de ‘Cap Nen Sense Joguina’.









L’Enric Bertomeu ens comunicava que la recaptació havia assolit els 1.300 €

Ens fem ressò de l’agraïment al Juaner Dominguez, Dj Vander, als amics que ens oferien els seus productes, als que feien tasques de voluntariat, a l’Ajuntament de Castellar del Vallès ,... tots faran possible que http://www.elsomnidelsnens.org/fundacion.php continuï fent realitat allò que és la seva raó de ser.

Esperem veure ben aviat a l’Emili Muntaner

No hay comentarios:

Publicar un comentario