sábado, 13 de abril de 2013

I TROBADA COUNTRY DE NAVÀS

Rebíem un e-mail en el que ens comunicaven que el dissabte 13 d’abril en el marc de la Fira de Primavera de Navàs, es duria a terme la I Trobada Country a les 17,00 a la intersecció del Passeig Ramon Vall , amb la Carretera de Viver; l’acte l’organitzaven Els Grangers del Berguedà i Country Moià.









El dia solejat feia preveure que en aquella ‘hora torera’ les balladores ( les dones continuen essent majoria al country) patirien una ‘calorada’; sortosament ANTONIO CARRARO – que exposava material a la Fira - ha estat extremadament generós, i ha repartit barrets de palla a dojo.



La ballada alhora que participada, ha estat plena de moments, i situacions molt divertides, com la presència de moltes de les persones que participaran el diumenge 28 d’abril, al Teatre Ametlla de Merola ‘ Sister Act’.

Passaven alguns minuts de les 19,00 hores, quan ens acomiadaven dels amics i anàvem de tornada a les terres del Vallès jussà.

Felicitem als organitzadors, i alhora atenen al moviment natural del sol, per les properes edicions suggerim que la ballada es dugui a terme al Passeig Ramon Vall.

No hay comentarios:

Publicar un comentario