domingo, 2 de diciembre de 2012

UN NADAL DE COUNTRY

Fa uns anys des de l’Associació guimera.info endegàvem UN NADAL DE CONTE, recordo el comentari malastruc que vaticinava la ‘ gran patacada’, sota l’afirmació ‘científica’ de que això no interessa a la gent.

Aquest any he tingut ocasió de ‘viure’ en primera persona un NADAL DE COUNTRY que enviaré a la tribuna@guimera.info per a la seva publicació.

La 3ª Edició de CAP NEN SENSE JOGUINA, fa setmanes que està en marxa, l’acte de cloenda començava ‘oficialment’ a les 10,30 del diumenge 2 de desembre de 2012; com no podria ser d’altra manera, hi ha lògicament encantadors, mags, follets, i tots els personatges màgics imprescindibles en aquestes històries.





Al llarg del mati passarien per la Sala Blava de l’Espai Tolrà de Castellar del Vallès més de 1.000 persones que portarien fins al 2.780 el nombre de joguines destinades a compensar l’acció maldestra – quan no clarament delinqüent – de politics, banquers, i corruptes de tota mena i condició.





Tots tenim clar que amb aquesta acció no donarem solució a TOTS ELS PROBLEMES del món, tant com que si ho fessin els que EN TENEN L’OBLIGACIÓ, aquesta i moltes més accions serien innecessàries.

Als encantadors, mags, follets,... que ho han fet possible un any més, en nom dels que ens reivindiquem encara com a ‘persones’ la nostra gratitud; als que han esmerçat els recursos econòmics en adquirir un joguet per un ‘nen desconegut’, més que l’agraïment – que també – fer-los saber que ultra l’alegria dels que rebran els seus regals, aquest acte els atorga la màxima qualificació a la que hom pot aspirar, la consideració de BONA PERSONA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario