miércoles, 19 de diciembre de 2012

QUE ELS HI DAREM ALS DEL COUNTRY 100MENAT?

Aquesta pregunta ens portava ahir dimarts 18 de desembre de 2012 – a tocar quasi de la independència de Catalunya – a trobar-nos al lloc d’assaig habitual en el més que centenari local de la Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''.



Arribava just a temps per recollir algunes imatges de l’assaig ‘habitual’ que en aquesta ocasió s’interrompria per compartir l’àpat que clou l’activitat fins l’any nou.


Hi havia sorpreses per a tots els gustos, des del ‘Croissant de Nadal’ ;


Fins als ‘instruments’ que donaran notes salades i dolces a la taula de l’Antoni Sallent Olivé i la Elisabeth Bernad Ricart , ‘teachers’ , i ànima d’aquest col•lectiu.

Donàvem bon compte de les saboroses viandes, del pa amb tomàquet, del ‘Croissant de Nadal’, dels dolços,.. i brindàvem desitjant-nos bones festes.



No podíem – és pecat per la gent del Country – marxar sense ballar una mica més.


Des de la meva posició de fotògraf i cronista, em sentia en perfecta comunió en el sentit de ‘Participació d’allò que és comú’, amb tots i cadascun dels que estaven allà.


Recordava de l'especial de Nadal per a Televisió de Catalunya "BRESSOLA DE NADAL" dirigit per Lluís Danés , una de les cançons ..... http://vimeo.com/17760287

Si teniu temps veieu i escolteu.

BON NADAL !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario