martes, 18 de diciembre de 2012

AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR. LA BALLADA DE NADAL A LA RESIDÈNCIA

El dissabte 15 la meva condició de soci m’obligava a assistir a la reunió de guimera.info , com no tinc el do de la ubiqüitat, em perdia la ballada que els Amics del Country de Castellar del Vallès, feien a la Residència del carrer Mestre Ros, 7-9 , i per tant, l‘ocasió també de fer fotografies de l’acte.

Sortosament, altres persones s’ocupaven de fer-ho – i de fer-ho molt bé - , i puc ara confegir una breu crònica.

Tothom - malgrat trobar-nos en un atzucac terrible – té feina, i més en aquests dies propers al Nadal, en els que com mai, s’hauran de fer mans i mànigues perquè els menuts de cada casa, pateixin el menys possible – tothom patirà dissortadament – els estralls de la inhumana política que practica el GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA contra la ciutadania en general, i d’una forma particularment cruel amb les persones grans i els més febles.

Estaven convidats a ballar pels residents, i amb catalana puntualitat començaven la seva actuació, com fan sempre avies i avis, seguien les evolucions de les balladores, no només amb els ulls, en algun cas el moviment de les cames feia perceptible que malgrat el anys hi son, el cor és sempre jove.






Acabada la ballada, compartien uns moments amb les internes, tot refent-se de l’esforç; el tema de conversa no podia ser altre que les pròximes festes, que uns i altres es desitjaven plenes de joia.

Deixem constància de que el petit ensurt que patíem per la caiguda de l’Emma Carné Gual, no ha tingut cap complicació ni conseqüència.

Aprofitem per desitjar a tothom : treballadores de la Residència, internes, familiars, balladores i mestre d’Amics del Country de Castellar del Vallès, el millor per aquest proper Nadal, i l’any nou.

Ah!, no voldria descuidar-me a les fotògrafes !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario