viernes, 30 de noviembre de 2012

UN ALTRE NADAL

M’he descomptat 8,9 ?. Començàvem amb la Neus Pino Segura, i si bé hem canviat de professor – ara tenim al Xavi i la Montse – continuem a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

El dijous 29.11 ens trobàvem per desitjar-nos – malgrat la que està caient – el millor per aquest Nadal.

Deliciosos entrepans, refresc, gelat ,... el ‘menú tradicional’ , confegit per ‘l’equip habitua’l’ , i Country fins quasi les 00,00.

Al carrer hi havia un ambient gèlid, que contrastava amb l’escalfor d’aquesta trobada.
Toca deixar constància de la bona feina d’aquest primer trimestre, de la ‘tasca silenciosa’ de tantes persones, de l’esforç per mirar de compaginar un any i altre, feina,família i country, de ...

Ah!, diumenge 2 a partir de les 10,00 del matí la 3ª Edició de Cap Nen Sense Joguina de la mà de Cor Country i CLDSF. Ens feien aquesta reflexió : En aquests moments hi ha dissortadament moltes famílies que NO PODEN satisfer les legitimes il•lusions dels seus fills, fins on ens sigui possible tota la família del Country mirarem de posar-se remei.

El programa – encara no tancat – és al•lucinant :

CASINO’S COUNTRY CLUB, el grup de música que actuarà diumenge , es una banda de Country, nascuda l'abril del 2008 a l'Hospitalet de Llobregat.

Vingut des de el Tirol Austríac tindrem amb nosaltres a: "Hans Fritz Von Zuiwelsupe" que ens ensenyarà un ball molt singular o millor dit, una manera molt singular d’ensenyar-nos un ball, que s’anomena “Drink Beer”.

CHIC POP, Dan McFlyer,....

Ah!, l’ Emili Muntaner, i l’Enric, ‘l’ànima’ de Cldsf Sense Fronteres

No podeu faltar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario