sábado, 18 de septiembre de 2010

LA CATALUNYA COUNTRY. MOIÀ 2.010, BALLADA D’ESTIU.

Anàvem la Rosa, la Maria Jesús, la Vicky i l’Antonio, el Pedro en aquesta ocasió tenia obligacions laborals per atendre; ens aturàvem a la Fàbrega un cop superat el cartell indicatiu de la Comarca del Bages, però en terres encara de Castellterçol, recolliria imatges de la Poua de Glaç, testimoni en pedra d’una activitat econòmica extremadament dura, que practicaven per aquestes terres del Moianès quan es superava el primer quart del segle XX. Per la Rosa i la Vicky, aquesta era la primera ocasió en que veien una Poua de Glaç.

Feta la feina, ens trobàvem puntualment a les 18,00 a la Plaça del costat de l’església responent a la crida de Country Moià, i particularment de la Dolors Picanyol a qui saludàvem afectuosament. La temperatura ambient era de 16 graus, tothom – que en duia - agraïa portar màniga llarga.
La ballada estava molt concorreguda – hi ha gana de Country - comptava per damunt de les tres-centes balladores [ malgrat que també hi havia homes, les normes internacionals manem que cal fer servir l’article del sexe que sigui majoria ]. Al llarg de la tarda aniria saludant amics de :

Vilanova i la Geltrú
Vacarisses
Terrassa
Taradell
Sentmenat
Sant Vicenç de Castellet
Sant Quirze de Safaja
Sant Julià de Cerdanyola
Sabadell
Rubí
Palau de Plegamans
Moià
Manresa
Igualada
Collbató
Castellterçol
Castellar del Vallès
Barcelona
ArtesQuan ens acomiadàvem de les organitzadores superades llargament les 21,00 hores, la temperatura havia davallat fins al 14 graus.Ah!, com sempre si ens hem deixat d’esmentar alguna població sou pregats de fer-nos-ho saber.

No hay comentarios:

Publicar un comentario