domingo, 5 de septiembre de 2010

Amics del Country de Castellar del Vallès. Fent i desfent ,,,,,,

Assistia com espectador als darrers assaigs abans de la Ballada de Festa Major que tindrà lloc a partir de les 19,00 hores de l’11 de Setembre a la Plaça Calissó.

En el country com en la vida s’aplica el clàssic mètode “assaig-error”; provar i rectificar; lent, sovint desesperant , cal però tornar-ho a intentar, una i una altra vegada. Esforç i tenacitat. La dita complerta si ho recordes amic lector deia ; Fent i desfent aprèn l’aprenent !!





Certament gaudia d’una quasi total perfecció en l’execució de les diferents peces, tant ens els nivells inicials, com en el grup més veterà. Els castellarencs tenen el costum – bon costum, val a dir-ho – d’aprofitar la seva ballada de Festa Major, perquè els diferents grups ofereixin una mostra de la seva constant – i positiva – evolució.




La ‘Mise en scène’ comporta elements d ’atrezzo i vestuari, la preparació de ballades que augment la seva dificultat en relació directa amb els diferents nivells, primer, segon, tercer ,....

Un any més els amics del Country de Castellar del Vallès, ens oferiran una mostra de les seves habilitats damunt d’un entarimant. a partir de les 19,00 hores de l’11 de Setembre a la Plaça Calissó.

Esperem i desitgem que el temps ens permeti – a tots plegats- balladors i espectadors gaudir d’aquesta experiència.

Tothom hi és convidat. Us esperem !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario