domingo, 12 de septiembre de 2010

Country. Exhibició de Festa major 2.010

Començava puntualment a les 19,00, la Plaça del Calissó plena de gom a gom, les alumnes de 3er fan una presentació ‘épatant’ tothom vestit de negre i una posada en escena molt treballada, continuaran en la mateixa línia les de 2on i les de 1er, finalment actuarà un grup de tres noies joves que portaran fins al deliri al nombrós públic que ha seguit amb delectança les evolucions dels Amics del Country de Castellar del Vallès. La exhibició ha estat un gran èxit !











Els amics que venien d’altres poblacions, Palau de Plegamans, Sentmenat, Terrassa ,... es senten però un xic decebuts; la concepció d’aquest espectacle demana un ‘públic passiu’ , no és con en altres llocs, participativa i dinàmica, i habitualment en els ambients country , quan es parla de ‘ballada’ tothom entén que se’l convida a ballar si coneix els passos de cada una de les peces que sonen.

Dissortadament en la part final quan justament tothom podia participar en la ballada – pensem que de forma accidental – els cables de la taula de so han patit una desconnexió provocada per l’acció d’un grup de joves. Sense poder-ho explicar la ballada s’ha donat per acabada.





Fer una exhibició dins dels actes de Festa Major, és una acció força comú a totes les entitats, i en aquest sentit trobem bé i mot bé que els Amics del Country de Castellar del Vallès seguint un vell costum ho hagin fet aquest any, i ho facin en els anys venidors. Només cal expressar-ho amb claredat tant en els programes de Festa Major, com en les convocatòries en els mitjans especialitzats.

Felicitats a totes les participants en aquest exhibició de Country en la que més enllà de ‘suar la samarreta’- que ho han fet - , han posat de manifest davant de tothom un alt nivell tècnic en l’execució de les diferent peces. Ressaltar merescudament el paper dels ‘mestres’ que han sabut treure el millor de tothom.

Gràcies un any més als Amics del Country de Castellar del Vallès, que de forma desinteressada assumeixen un rol – cada any més i més important - en els actes que es duen a terme en els dies de la Festa Major.

© Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario