domingo, 3 de septiembre de 2017

BALLADA COUNTRY DE FESTA MAJOR. SENTMENAT 2017

Ens havien convocat a les 19,00 a l’aparcament del costat de l’església parroquial de Sant Menna , anàvem la Maria Jesús, l’Aurora, la Vicky, el Pedro i l’Antonio; al llarg de la ballada tindria ocasió d’explicar - un cop més – la confusió històrica que ha comportar la diferenciació entre Sant Menna i Sant Cristòfol, essent ambdós una única persona, com explica documentadament el Josep Capdevila i Soldevila en el seu excel•lent treball : http://www.festes.org/arxius/santcristofor2.pdf

Passava llista i advertia l’absència d’alguns amics, que esperem retrobar ben aviat.

La coincidència amb la Festa Major de Sabadell feia minvar un xic la participació, no fallaven però els amics del Country de Castellar del Vallès, els de Country Jardí de Caldes de Montbui, que ens convidava a una ballada matinal a l’envelat – amb terra de fusta – el proper 8 d’octubre, saludava també amics de Terrassa, de Matadepera i fins de Berga, que s’estrenaven a la Ballada de Sentmenat.






L’Elisabeth i el Toni – els Teachers de Sentmenat – tenen molta experiència i per descomptat una gran habilitat per escollir cançons que comptem generalment amb una altíssima participació, a Sentmenat SEMPRE hi ha més persones ballant que badant.

Feia la meva feina i al llarg de la tarda, mentre el sol declinava recollia imatges de les balladores ,. advertia amb goig que es veuen més homes darrerament al Country .


Passades les 21,00 hores, i amb l’única llum dels fanals, recollia les darreres imatges; una part del grup anaven a fer un sopar de ‘ Festa Major’, i nosaltres tornàvem a Castellar del Vallès ara amb la Pia, enlloc de l’Aurora que es quedava al sopar.


Un cop passades les vacances, el món tornava a posar-se en marxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario