lunes, 28 de agosto de 2017

BALLADA TEMPS DE LINEDANCE. TARRAGONA 2017

Repetíem Ballada amb els amics del Temps de Linedance de Tarragona pocs dies desprès de la tragèdia que sacsejava Cambrils i Barcelona, i malgrat la reiteració del ‘no tenim por’ , l’ambient tenia poc a veure amb el que ‘vivíem’ l’any anterior : http://espaicountry.blogspot.com.es/2016/08/la-ballada-temps-de-linedance-del.html

Coincidia amb ‘ les alegres xiques del Montsià’, les ‘Sheriffes’, i em confirmàvem tenien imatges de l’escola publica anterior a la dictadura franquista de Masdenverge, població que havia format part del municipi de La Galera fins a l’any 1857; potser l’edifici aixoplugava alhora que les escoles al nou ajuntaments ?. Espero amb ànsia la resposta.


Coincidíem novament amb una parella que ballaven meravellosament, i que com imaginava coneixien al mestre Xavier Badiella – que havia impartir classes a Castellar del Vallès - , i amb el que coincidiran properament en una trobada ‘ professional’.
Tenia ocasió de fer petar la xerrada amb un antic treballador del port de Tarragona, que atorgava l’autoria ‘ formal’ dels edificis dels tinglados i del rellotge del port, a l’enginyer Eduardo Serrano Suñer ( 4-12-1902 + 20-10-1986), Director del Port de Tarragona des de l’any 1939.

Altres fonts defensen l’autoria de l’enginyer Francisco Gómez de Membrillera i Piazza ( 1867, Badajoz- 1957), Director del Port fins a l’any 1934, i autor també de les obres dels ports de Cambrils i de Salou. A reserva d’una confirmació ‘oficial’ em decanto per aquesta segona opció.

https://www.tarragonaturisme.cat/es/punto-de-ruta/el-reloj-del-puerto

https://ca.wikipedia.org/wiki/Francisco_G%C3%B3mez_de_Membrillera

La resposta ciutadana davant les Autoritats del REINO DE ESPAÑA en la manifestació de Barcelona, posa en qüestió que des del poder central es preguessin totes les mesures necessàries per evitar aquesta tragèdia. El temps potser ho aclarirà.

http://www.elnacional.cat/ca/societat/marxa-no-tinc-por-barcelona-rei-xiulets_185832_102.html

http://www.cataladigital.cat/2017/08/26/video-forta-xiulada-al-rei-a-la-manifestacio-de-barcelona-contra-el-terrorisme/

Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario