viernes, 30 de junio de 2017

BALLADA DE FI DE CURS DELS AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR DEL VALLES.

Es duia a terme el vespre del dijous29.06.2017 , i la qualificava com ‘ ballada en família’ perquè l’absència d’algunes balladors ‘habituals’ – les vacances imposen la seva llei – es deixava sentir.


Felicitàvem per partida doble al Pedro, sant i anys – crec que va dir 15, o potser eren 16? - , i a la Milagros i el Rafa que compartirien sopar amb nosaltres.


El guió és molt conegut, entrepans de pernil i llonganissa – aquest any el pernil el posava la Montse Comellas que el compartia amb tothom, el pernil li havia tocat en un dels sortejos que es fan al country, i tot quedava a casa - , refrescos, pastis, gelat i aquest any cava.


Els nostres logístic s ens tenen tant ‘mal acostumats’ que només els agraïm un cop a l’any la seva benemèrita tasca dia a dia.


Els professors, la Silvia i l’Alfons, confessaven des del escenari que el costum dels regals de fi de curs dels Amics dels Country de Castellar del Vallès, alhora que gratíssim no deixa de sorprendre’ls.


La Ballada es faria durar fins passades les 23:00 hores en que ara uns , ara els, ara tots, recordàvem que el divendres 30 és laborable, i que els Amics del Country de Castellar del Vallès tenen un compromís a les 21,30 hores amb l ’Avinguda Shopping Night, on esperem retrobar-nos.La nit ens portava un desenllaç agradable, podíem dormir plàcidament amb el llençol i el cobrellit, cal gaudir-lo perquè sembla que serà un miratge de pocs dies. Al matí les noticies deien que havia pedregat a Barcelona i la zona costanera.

Us desitgem un MOLT BON ESTIU.

No hay comentarios:

Publicar un comentario