domingo, 7 de mayo de 2017

BALLADA COUNTRY DE PRIMAVERA DE CANT FONT. CASTELLAR DEL VALLÈS

El Diumenge 7 de maig de 2017, l’ Associació Trobada Country de Sabadell, s’encarregava d’organitzar una Ballada country entre les , 10:30 i 12:30 hores, en el marc de la Fira de la Primavera, a l’ Urbanització Can Font de Castellar del Vallès.

La Rosa, la Maria Jesús i l’Antonio arribàvem amb catalana puntualitat – els anglesos aprenien a ser-ne en el breu període en que ens feien costat enfront de la monarquia Borbònica, i ens ho agraïen traint la nostra confiança i bescanviant-nos per un penyal ple de mones- ; problemes tècnics feien retardar el començament fins passats ¾ d’11.





Un any més no en treia l’entrellat de la procedència de la figura de Sant Jaume del Restaurant Can font, esperem les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com


Em cridava l’atenció una atracció per la quitxalla que funciona – encara – a força de braços.




Lo ‘caloret’ feia treure alguna de les ‘capes’ de roba a les balladores , aquest és un dels efectes més habituals de la primavera,oi?

La propera setmana hi haurà noticies de la Ballada de Primavera de Sabadell, que s’havia de suspendre el 30.04.2017 pel mal temps.


Marxàvem abans d’hora perquè havíem de celebrar el primers 91 anys del Josep Olivé Escarre, al restaurant El Brunet de Castellar del Vallès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario