domingo, 11 de septiembre de 2016

L’AIGUALIDA BALLADA COUNTRY DE LA FESTA MAJOR DEL 2016

Estava convocat a les 19,00 a la Plaça de la Llibertat de Castellar del Vallès, arribava un xic tard perquè al matí assistia a la reunió de l’associació guimera.info a Guimerà a la comarca de l’ Urgell a la província de Lleida, i dissortadament en la meva tornada coincidia amb un doble accident de tràfic a l’alçada de Martorell – no en donaven cap dada a ‘ les noticies’ ni a les d’aquí, ni a les d’allà, els primers estan ara en una ‘onda diferent’, i els segons quan els morts i/o ferits son catalans ho troben d allò més bé -, permeteu el comentari en atenció a la data en que ens trobem.

Saludava amics de Caldes de Montbui, Sabadell, Sentmenat,Terrassa ... , i per descomptat de Castellar del Vallès, alguns tots just retornats de les seves vacances.






El sòl irregular de la Plaça de la Llibertat, no és el millor per ballar country – ni cap altra dansa -, això però, no desanima a les esforçades balladores que com podien es distribuïen pel reduït espai.

La pluja – esperada durant molts i molts dies – s’insinuava primer tímidament per acabant deixant anar un xàfec que aigualia irreversiblement la ballada.

No tenien ocasió d’acomiadar-nos – com cal – dels amics als que desitgem una MOLT BONA FESTA MAJOR.

No hay comentarios:

Publicar un comentario