sábado, 3 de septiembre de 2016

BALLADA COUNTRY DE FESTA MAJOR. SENTMENAT.

Estàvem convocats a Sentmenat el dissabte 3.09.2016 des de les 18,30 a les 21.00 hores, rebíem també una invitació dels Amics del Counry de Sabadell que ens deia:

abans de començar el curs, veniu a ballar 3 de setembre de 18:00 a 21:00 a l'envelat de la Plaça Major de Sabadell.

En el marc de la Festa Major de Sabadell, l'Associació d'Amics del Country de Sabadell us preparem una bona ballada per començar a posar-nos en forma després de vacances. Un llistat de 40 balls i totes les peticions que vulgueu. Vinga som-hi, cap a ballar.


Els humans – almenys els catalans – no tenim el do de la ubiqüitat i la Rosa, la Vicky , la Maria Jesús , el Pedro i l’Antonio, anàvem a Sentmenat, com feien també una bona part del Country Jardí de Caldes de Montbui, i TOTS els membres de Country 100MENAT.

Feia calor, massa per al meu gust i per el de les balladores/s que agraïen la ‘barra lliure’ d’aigua i cervesa, tradicional de Country 100MENAT a les ballades de Festa Major.

Recollia imatges, de grup, individuals, les clàssiques de Sant Menna abillat de forma medieval a la façana, i amb un vestit romà a l’altar Major, una vegada més us deixo un enllaç on s’explica que Sant Menna i Sant Cristòfor/Cristòfol eren una única persona : http://www.festes.org/arxius/santcristofor2.pdf








Tinc clar que el Country li agrada al bon Déu, i també per descomptat a Sant Menna/Cristòfol .


Amb puntualitat senmenatenca es donava per acabada la Ballada i es deixava lliure, vàcua i expedita la plaça que serà la destinació del Correfocs aquesta mateixa nit.

Els millors desitjos per la Festa Major 2016 de Sentmenat.

Als amics de Sabadell esperem veure’ls en una nova ocasió en que no coincideixin les Ballades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario