sábado, 7 de mayo de 2016

BALLADA COUNTRY A LA FIRA DEL CARGOL DE SENTMENAT 2016

El mati del dissabte 07-5- 2016 havia estat particularment rúfol i tothom patia per la Ballada a la Plaça Major de Sentmenat, en altres ocasions he escrit que a Déu li agrada el Country, i sobretot la bonhomia de les persones que el practiquen.

No ha lluït un sol espatarrant – cosa que han agraït infinitament les balladores - i el públic que malgrat les males previsions meteorològiques responia amb una important presència.

Saludava al Jordi Gilgado Ortiz, 2n Tinent d’alcalde, Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Indústria, Esports i Habitatge, i com jo mateix empleat de la Caixa de Sabadell, fins al darrer dia de l’existència d’aquella entitat benemèrita.

Saludava també a la Núria Colomé i Rodríguez que havia estat Alcaldessa fins a les darreres eleccions municipals.

Tenia ocasió de fer-la petar amb el Pedro , i quedàvem per anar en una data inconcreta a la Rectoria de Saderra a menjar caragols.

En centrava en la feina i retratava les evolucions de les balladores.






Passaven alguns minuts de les 19,00 quan es donava per acabada la ballada, i decidíem fer un tomb per les parades de la Fira, ens aturàvem especialment davant l’oferta de caragols que seran demà diumenge objecte d’una especial degustació.


Ah!, quan tocava ballar sardanes també s’hi afegien les dones del country .

No hay comentarios:

Publicar un comentario