domingo, 10 de abril de 2016

BALLADA COUNTRY A CALDES DE MONTBUI.

Anàvem la Rosa Salvador Aixendri , la Maria Jesús Lorente Ruiz i l’Antonio Mora Verges, fins Aquae Calidae , la Vila termal de Caldes de Montbui.


Estàvem convocats a una ballada country, que es duria a terme a la Plaça de la Salut, indret del tot encertat atesa la reconeguda ‘ qualitat terapèutica’ del country en el manteniment físic i psíquic.


Comptava més de 150 balladores – les dones continuen essent la majoria - i reconeixia forces amics de Castellar del Vallès, Sentmenat, Sabadell, Terrassa, Els Hostalets de Balenyà, Palau Plegamans i Sòlita, Sant Feliu de Codines, Moià,.....





L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé i Ferrando, adreçava unes breus paraules a la concurrència, tot esperonant la continuïtat d’aquesta activitat lúdica i social.


Els grups que es varen inscriure a la ballada de Caldes de Montbui, varen ser els següents:

Country Power Forever de Terrasa
Mogoda Country Santa Perpetua
Country Sant Jordi De Parets del Vallès
Country Can Falguera de Palau Solità i Plegamans
Country 100menat de Sentmenat
Amics del Country de Castellar del Vallès
Country Moià
Country Plana Lledó de Mollet del Vallès
C.C.C. Country Closing Club de Vic
Country Osona de Taradell .
Country la Fonteta de Sant Feliu de Codines
Country Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

Faltaven pocs minuts per a les 20,30 quan ens acomiadàvem dels amics, quedaven un parell o tres cançons per acabar la trobada però, teníem compromisos del tot ineludibles a Castellar del Vallès.

Felicitar als organitzadors, Country Jardí, que formen part de Associació Jardí Santa Susanna, i esperar que aquesta sigui la primera de moltes ballades de Country a Caldes de Montbui

1 comentario:

  1. Moltes gràcies per la vostre assistència, entre tots ven passar una tarda força distreta.

    ResponderEliminar