lunes, 24 de agosto de 2015

BALLADA COUNTRY A LA PORXADA DE SANT FRUITÓS. DITA TAMBÉ ‘ COBERT DE LA MÀQUINA DE BATRE’.

Ens convocaven a les 18,30 del diumenge 23.08.2015 a Sant Fruitós de Bages, els amics de 7 de Ball, feien una ballada – assaig general – abans de la Festa Major de Manresa.


Havia dedicat un article a aquesta estructura, de la que demanava l’any 2012, les dades dels constructors Germans Picassó, i continuava esperant la resposta.


Malgrat les previsions de l’ Institut de meteorologia de Catalunya el sol lluïa esplèndid, això afegit a l’alta humitat, feia suar a les persones que ballaven a cor que vols.


Retratava des de diferents angles als balladors, i als amics de 100MENAT que s’afegien també a la ballada.Retratava també un edifici al número 109 de la Carretera de Vic, del que no sabia trobar cap dada al Mapa de Patrimoni de la Diputación Provincial de Barcelona.


Ens acomiadaven prop de les 21,00 i arribàvem a casa passades les 22,00 , cal estar amatent als nombrosíssims radars, que et trobes tant per la carretera C-55, com per la que des del trencall de Monistrol de Montserrat, ens portaria fins a Terrassa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario