domingo, 26 de julio de 2015

LA BALLADA COUNTRY DEL PETIT DRAC A SENTMENAT.

Ens havien convocat a les 19:00 a la Plaça de l’ajuntament de Sentmenat , per fer la cloenda del curs, i acomiadar-nos abans de les vacances amb un sopar al Romaní.


El petit drac seguia atentament la música, i fins les anades i vingudes de les balladores, per evitar patir un ensurt.


El cel estava ennuvolat i l’aire feia presagiar tempesta, em deien però, que no plouria, i ho recolzàvem, més que en el servei meteorològic de Catalunya, en el fet conegut que a Déu – i a moltes de les seves criatures, com el petit drac – li agrada el country.





Retratava les evolucions del grup, i tenia ocasió de fer-la petar amb la Francis Arnau, de la data des de la que tenim imatge, i m’ho mirava tot preparant aquesta breu crònica , les primeres imatges son de l’any 2008, i es publicaven aleshores al http://coneixercatalunya.blogspot.com.es/ , l’alt nombre de sortides – començàvem a fer el circuit, Moià, Òdena, Lliçà d’Amunt, Sabadell, Terrassa, Barcelona,... - en va fer plantejar la creació de http://espaicountry.blogspot.com.es/ que d’ençà de l’any 2009 és l’únic lloc on publico cròniques de country.

Tothom agraïa un anys més a l’Elisabeth i al Toni, o al Toni i a l’Elisabeth, la seva bona feina.



El sopar s’acabava passades lleugerament les 00:00 del diumenge 26 de juliol de 2.015

Ens acomiadem desitjant-nos bones vacances i demanant una mica de moderació d’aquest calor quasi infernal que estem patint aquest estiu de l’any 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario