sábado, 21 de diciembre de 2013

LA BALLADA DE LA FIRA SHOPPING CHRISTMAS A CASTELLAR DEL VALLÈS

Ens havien convocat a les 11,00 hores del dissabte 21.12.2013, a l’Avinguda Sant Esteve de Castellar del Vallès, havíem de donar ‘calor’ a la Fira Shopping Christmas.

Els meteoròlegs del REINO DE ESPAÑA diuen que entrarem a l’hivern a les a las 18 hores, 11 minuts, però us ben asseguro que feia un fred hivernal quan els ‘puntals del Country local’ començaven a ballar.


Em preguntava una veïna de la ‘tercera edat ‘ quin import ens pagava l’Ajuntament per organitzar aquest acte, i quan li explicava que ho fèiem de forma desinteressada i amb l’únic desig de ‘ fer poble’ em contestava; que déu us beneeixi !!!!. Val a dir que aquesta expressió em confortava l’ànim.
Ben aviat anava creixent el nombre de balladores.


I, fins aconseguíem que el mateix Pare Noel s’aturés un moment per ballar amb nosaltres, em deia en acomiadar-se que ELL també està pel DRET A DECIDIR, i que farà tot el que estigui en les seves mans, perquè Catalunya i els catalans pugui escollir de forma lliure i democràtica, com volen organitzar-se de forma col•lectiva.La ballada al llarg de les quasi dues hores congregava una cinquantena de balladores i més d’un centenar d’espectadors – alguns de molt fidels que ens farien companyia tota l’estona -.


Esperem que s’assoleixi l’objectiu d’incrementar les vendes en aquestes dates tant assenyalades, això alhora que una excel•lent noticia per als comerciants, serà un senyal de recuperació d’aquesta duríssima crisis que patim com a conseqüència de l’estulticia i la corrupció de les elits politiques del REINO DE ESPAÑA

A tothom i per arreu el nostre millor desig per aquestes festes de Nadal, i l’esperança de que 2014 ens permeti assolir tots els nostres somnis, tant a nivell personal, com col•lectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario