viernes, 20 de diciembre de 2013

COUNTRY 100MENAT. PRENADAL 2013

L’expressió va triomfar anys enrere – quan tothom tenia diners, pessetes primer i € desprès a les butxaques – en aquells ‘enyorats ‘ dies els dinars, sopars i fins ‘trobades’ prèvies a la Festa Familiar del Nadal, eren un no parar.

El dimarts 17.12 m’havien convocat a la ballada de fi de trimestre que farien al local de la Societat Coral Obrera la Gloria Sentmenatenca, feia acte de presència al voltant de les 20,30 hores, un cop ateses les meves ‘obligacions’ de tot ordre.



Començava a fer la meva tasca de fotògraf.


Ens aturaríem prop de les 21,00 hores per degustar un autèntic banquet – en el que em femin observar que ARA SI hi havia cava per a tothom -, felicitar als organitzadors i a les cuineres que preparaven els pastissos, és un acte de justícia.


Els ‘Teachers’ rebien el seu més que merescut regal de Nadal , que ultra reconèixer la seva dedicació, els vol esperonar a continuar amb el seu entusiasme encomanadís.


Fèiem una fotografia de grup , cal seguir les tradicions, oi ?.




I, continuava la ballada fins més enllà de les 00,00 del dimecres, quan ens acomiadàvem amb un BON NADAL adreçat a tots i cadascun.

No hay comentarios:

Publicar un comentario