miércoles, 24 de julio de 2013

FESTASSA DE FI DEL CURS COUNTRY A SENTMENAT

Em convocaven als voltants de les 21,00 hores per assistir a la cloenda formal del Curs, i com sempre arribava un xic abans per recollir imatges de les darreres ballades abans del sopar.L’àpat va ser pantagruèlic i alhora sibarita ja que incloïa les famoses llonganisses de llet de Lles de Cerdanya que ens portava la Rosa.


Aigua, refrescos, cervesa , cava ,... acompanyaven unes fonts de pa amb tomàquet, i unes plàteres d’embotits i exquisideses, que assolien l’apoteosi amb un pastis de poma fet a casa per la Carmeta, i unes postres de pastisseria. Ens perdonàvem el cafè.


El Toni i l’Elisabeth rebien com a ‘premi’ a la seva boníssima feina una estada silver pel VIII Cap de setmana de Lloret, del 18 al 20 d'octubre de 2013. Per ‘perfeccionar’ el seu estil.


També un barret de paper confegit amb les fotografies de les alumnes. Al ensems ells lliuraven a cadascú en CD amb cançons per anar repassant aquest estiu, entre bany i bany.La festa continuava més enllà de les 23,00 hores quan ens acomiadàvem desitjant-nos tots un bon estiu, i malgrat l’abundós sopar una nit plàcida - cosa aquesta segona que no succeïa en una majoria de casos -.


Esmorzava únicament fruita abans de fer la crònica d’aquella nit inoblidable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario