sábado, 29 de junio de 2013

BALLADA NOCTURNA DE CASTELLAR DEL VALLÈS

Ens havien convocat la revetlla de Sant Pere, a les 22,00 hores al començament de l’Avinguda Sant Esteve, els Amics del Country de Castellar del Vallès tenien previst dur a terme una Ballada fins a les 00,00 en el marc de la ‘Nit del Comerç’.

Sentíem la música i comprovàvem que la calçada acollia un bon nombre de balladores ‘locals’, i entre d’altres llocs de les veïnes poblacions de Sabadell i Sentmenat.



L’Avinguda Sant Esteve era un formiguer, espectadors, persones que sopaven al carrer, que entraven o sortien de les botigues,... la resposta del veïnat, confirmava l’encert de l’acció dels comerciants. Més enllà de les vendes puntuals en horari nocturn, l’èxit el podrem mesurar a mig i curt termini, en forma d’increment en el consum local. Uns i altres, veïns i botiguers, compartim el mateix anhel, que Castellar del Vallès sigui un indret on sigui fàcil trobar TOTS els serveis, amb qualitat i al preu just.

La fèiem petar amb amics que raons de salut – ja superades sortosament – han estat absents durant un temps; amb persones nascudes a Castellar del Vallès que viuen – i treballen – lluny de Catalunya, ...

Fins i tot tenia ocasió de retratar diferents moments de la Ballada :




Tancàvem quan Sant Pere prenia possessió del dia que té assenyalat, i en el que – com cal fer – felicitem a tots les persones que porten aquest nom, en qualsevol de llengües que s’enraonen al món.


Ho feia personalment al PEDRO, que a més fa anys, 20 em sembla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario