sábado, 27 de octubre de 2012

BALLADA A SANT FELIU DE CODINES, A L’ESPAI DE CULTURA I LLEURE DE LA FONTETA

Estàvem convocats al Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines, avui un espai cultural i social que, a banda de ser la seu de diverses entitats i punt de trobada cultural, és l'àmbit on es duen a terme la major part d'activitats de caràcter social de Sant Feliu; m'explicava l’Alcalde que havia estat una fàbrica de la tèxtil Roca Umbert que s’aixecava cap a la meitat del segle XX, i que tindria dissortadament una vida curta. Li pregava ampliar dades relatives a l’edifici com la data exacta, el nom de l’arquitecte que l’aixecava , i l’arquitecte que posteriorment assumiria la tasca de reformar-lo.


Arribàvem amb catalana puntualitat – els anglesos aprenien de nosaltres aquesta virtut, entre moltes més, i ens ho agraïen lliurant-nos en mans de Felip V, a canvi d’un penyal ple de mones- uns i altres, Felip V, els anglesos,i fins les mones, alteraven tant la voluntat de Déu, que seran maleïts pels segles dels segles.

El grup de Ripollet encapçalat per la Montserrat Lozano Navines, encetava la ballada, que seguiria un esquema senzill :




Ensenyament de noves cançons, ballada general, demostració del Grup de Ripollet, i novament tornar a l’ensenyament ,... fins la demostració del Grup de Country local, i ...



Saludava amics de Sant Feliu de Codines, de Gallifa, de Ripollet, de Castellar del Vallès, de Sentmenat ,... ah!, i l’Alcalde Pere Pladevall.


En passaven en un sospir les tres hores de ballada de les 18,00 a les 21,00.


Ens convidaven novament per la propera primavera de 2.012

No hay comentarios:

Publicar un comentario