domingo, 26 de agosto de 2012

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS, III MARATO COUNTRY

Els telenotícies anunciaven al ensems la fi de la calorada i el començament de l’època de pluges; la Rosa, la Maria Jesús i l’Antonio, teníem però el dissabte 27 d’agost a la Plaça de l’Estruch de Palau-solità i Plegamans, un compromís amb la III Marató de Country que es duia a terme coincidint amb la Festa Major d’estiu.

Potser les circumstàncies climatològiques esmentades, potser la coincidència amb altres ballades arreu de Catalunya, potser la tristíssima realitat de la crisis econòmica que castiga particularment a la classe treballadora, potser,... o fins la combinació de tot plegat, el cert es que s’apreciava una minva d’assistència en relació a l’anterior en que ja s’havia dut a terme en aquest mateix indret.


Saludava als amics de Can Falguera, de Castellar del Vallès, Lliça d’Amunt , Moià, Òdena, Sentmenat, ....






Començava la ballada a les 19,30 sota un cel enfosquit que únicament intensificava la sensació xafogor; per a futures edicions atenen el fet que a darreries d’agost s’escurça notablement el dia caldria considerar la possibilitat de començar un xic més aviat.


Mentre els balladors gaudien a cor que vols primer de la musica en disc, i desprès d’una actuació en directe dels The Texans, sota la porxada s’anava feinejant per preparar el sopar.



En el parèntesis que començava a les 21,30 ens acomiadàvem, felicitant a la colla local per la perfecta organització.

No hay comentarios:

Publicar un comentario