martes, 28 de agosto de 2012

COUNTRY AL SOL, RIPOLLET 2012

Anàvem a Ripollet la Maria, la Maria Jesús i l’Antonio, ens hi portava un doble motiu : visitar a la Teresa i l’Antonio, i gaudir amb ells d’una Demostració de ball linedance i country, a la Plaça Pere Quart, a les 18 hores !!!!!!. Aquesta hora torera ‘ las cinco en punto de la tarde’, és un despropòsit absolut un 27 d’agost, i això malgrat que al Govern del Regne d’Espanya, li sembli lògic posar un IVA CULTURAL a les curses de braus, i un IVA DE LUXE a la compra de llibres de text.


Sota un sol d’injustícia feien, l’ Associació Ripollet Country Line Dance, els darrers assaigs abans de pujar al cadafal.



En poca estona, i malgrat les condicions extremes, prop de 30 graus de temperatura i amb una humitat que superava el 80%, aconseguien atreure l’atenció del públic; al que farien fins i tot ballar, quan passades les 19,30 el sol començava a davallar.



Des de les grades que s’anaven ocupaven a mesura que es reduïa la força del sol, la Teresa , l’Antonio i la Maria, envoltats de gent, gaudien de l’espectacle.


Felicitats a l’ Associació Ripollet Country Line Dance per la seva actuació, i una petició a l’Ajuntament del ‘Petit Ripoll’; a l’estiu no cal programar res abans de les 19,00, i menys encara quan l’escenari és un espai diàfan – sense ombra -, com la Plaça dedicada al poeta, Joan Oliver i Sallarès, (Sabadell, 1899 - Barcelona, 1986), que emprava el pseudònim Pere Quart, i al que Catalunya i el món, li deuen entre moltes més coses, les ‘corrandes d’exili’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario