domingo, 11 de septiembre de 2011

EXHIBICIÓ DE FESTA MAJOR DELS AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR DE VALLÈS

Començava un xic més tard de les 19,00 amb la Plaça Calissó i els voltants plens d’espectadors delerosos de veure un any aquesta actuació, que s’ha convertint de facto, en un dels actes cabdals de la Festa Major.

S’endevinava – el tancament de bar del Calissó, havia obligat a instal•lar unes tendes de roba que feien funció de vestuari – que s’havien esmerçat en el vestuari i l’atrezzo, i pel que fa a les coreografies, començaven amb un tango ! ; tindríem més ocasions per admirar-nos ; en l’aspecte estètic assolien la màxima perfecció, i s’atrevien amb un resultat quasi màgic, amb la cançó ‘ Camins’, que el grup Sopa de Cabra, va popularitzar per arreu.





El sol es resistia a marxar, captivat sens dubte pels canvis constants que s’anaven succeint dalt de l’entarima’t; les hores d’assaig i pràctiques es veien amb absoluta claredat, en la naturalitat i diríem que ‘ professionalitat’ , amb que actuaven les balladores.







Tenia ocasió de saludar als amics de Sentmenat, d’ Òdena, de Terrassa, de Sabadell, .... que em confessaven alhora que la seva admiració vers les nostres balladores, la seva impressió que potser la Plaça Calissó, sigui un lloc perfecte per fer una exhibició, però que resulta manifestament insuficient – i inadequada – per fer-hi una ballada Country de Festa Major. Certament tenim millor espais, com la Plaça del Mirador, que s’ha desaprofitat manifestament en aquesta edició de la Festa Major.



Passaven llargament les 21,00 quan es donava la festa per acabada.

Cal deixar constància de l’esforç i la bona feina dels ‘profes’ el Xavi i la Montse, i ressaltar la tasca del Manel Da Silva, ànima del Country a la Vila, i eficient DJ.

VALLES IMATGE http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=280279988665181

No hay comentarios:

Publicar un comentario