sábado, 18 de junio de 2011

La ‘Trobada’ del Centre Civic ‘ La Fonteta’.

Estàvem convocats a la I Trobada Country Line Dance, de Sant Feliu de Codines, al centre Civic ‘ La Fonteta’ , a les 18,30.



En això de la terminologia ens cal a tots fer un esforç; si organitzem una exhibició – com era el cas – diguem-ho, si principalment es farà Line Dance, i el Country més enllà de l’estètica, botes, barrets, texans, només tindrà un paper secundari , posem-ho negre sobre blanc.



El Ripollet Country ha fet una meritòria tasca de mestratge amb el grup de Country del Casal de la Fonteta; ballant primer des de l’escenari, ensenyant-nos nous balls a peu de pista i ballant finalment alguna peça ‘clàssica’.





Hem tingut ocasió de parlar amb persones que marxaven decebudes, i també amb altres que han gaudit d’aquesta Trobada.



No hi ha un ‘ Country pur’, perquè justament aquesta música i la forma de ballar-la son tributaries d’anteriors tradicions que aquí es confonen; tots els sons del món feien junts el camí que els portaria a l’oest americà, i barrejats per sempre més, des d’allà tornen a la vella Europa, per començar de nou una síntesi sense fi.

Dit això, insistir cordialment en clarificar que volem fer realment, publicar les cançons que sentirem, i deixar a tothom que gaudeixi de la dansa – de qualsevol – de la forma que el faci més feliç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario