miércoles, 22 de agosto de 2018

LES PALMERES. AGOST 2018. CAMBRILS.

Felicitava al Joan Seminola per la boníssima tasca que estiu rere estiu juntament amb la seva esposa duen a terme. Els dimarts i els dijous els podeu trobar davant la platja des de les 21,00 fins a les 23,00 al capdavant d’un ampli grups d’amigues/amics que estan encantats en que si en saps ballis country al seu costat, i en qualsevol cas et conviden a gaudir de la ballada, amb el rerefons del mar i quan Déu vol de la seva brisa.


Saludàvem gent d’arreu, coneguts alguns, de Cambrils, Masdenverge, Terrassa,.., desconeguts els altres de Saragossa, d’altres indret de l’Aragó, francesos, alemanys ,..., Cambrils practica un turisme d’acollida, en el que ningú es sent foraster, i en el que tothom està cridat a participar si ho desitja.



La ballada va ser un èxit total.


Em feien arribar una fotografia en la que si o si, ens convidàvem a posar, també els fotografiats volen en ocasions tenir imatges dels fotògrafs, oi?.

El Sr. Google ens permet penjar fins a 6 MEGAS gratuïtament , cosa que li agraïm infinitament, el Sr. Wordpress si fem un copiar/ pegar acostuma a fer-se el distret, cosa que també li agraïm.

Ens arriben rumors, que potser només son desitjos, de que en els propers anys les entitats cíviques i culturals de Castellar del Vallès, supliran la inactivitat ‘cultural’ del mes d’agost. Ja sabem que l’infern està empedrat de bones intencions, esperem que en aquesta ocasió, en benefici de la ciutadania es puguin superar les seculars rivalitats de les ‘capelletes castellaranques’, al temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario