miércoles, 13 de junio de 2018

BALLADA A LA RESIDÈNCIA DE L’OBRA SOCIAL BENÈFICA DE CASTELLAR DEL VALLÈS.

Ens trobàvem al pati de la Residencia de l’Obra Social Benefica de Castellar del Vallès, el dia de Sant Antoni de Pàdua, quinze minuts abans de les 17,30, el teacher Alfons, feia la xerrada tècnica, i amb catalana puntualitat començava la ballada.


Calia aturar la ballada perquè el reproductor donava ‘problemes’ res que no pugues solucionar la previsió dels Amics del Country de Castellar del Vallès, que duien en llapis de memòria que finalment es quedarà a la ‘casa’.







Ballaven bé, em direu que en tant que cronista és el que he de dir, el cert però, és que els residents gaudien com infants, i està clar que TOTHOM no pot equivocar-se oi?.


Després de la ballada – que sabia a poc al residents- i que per raons de logística no es perllongar, la casa oferia un lunch en acabar l’actuació – com és bona costum - , ens acomiadàvem amb el compromís de repetir l’actuació tant aviat com fos possible.

Els residents son un públic alhora que entregat, agraït, i la sensació de portar-los un bri de felicitat és molt reconfortant per a tots els que participen en aquests actes.


Al pati de la residència la Vicky decidia fer de fotògrafa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario