sábado, 23 de diciembre de 2017

EL SOPAR DE NADAL DE COUNTRY 100MENAT

El gaudíem – com sempre va ser una ocasió de retrobar-se amb amics - el dimecres 20.12.2017 , està clar que la convocatòria electoral del dia següent va ser tema de conversa. Tots tenim clar però, que les persones que venen a ballar country, coincideixen en aquesta afició, i com és del tot lògic, tenen altres gustos i pensaments polítics, i el tema va ser objecte únicament d’algun comentari.

El sopar va estar bé, encara que – com sempre - trobava a faltar el local del teatre per les primeres fotografies.



Com cada any es tractava d’agrair la bona feina dels Teachers , i comprovar com tothom progressa adequadament.


I fer algunes fotografies de la ballada posterior.



La meva feina consisteix en recollir imatges, i fer més tard una crònica – que no esperava – que fes les funcions de Felicitació nadalenca.

La targeta que emmagatzema les fotografies sembla que s’ha cansat de servir, i m’enviava un missatge desolador, formatea , formatea !!!, això hagués implicat perdre les imatges d’aquest sopar i moltes més d’anteriors activitats i ballades country. Em calia cerca ajuda, ho feia a App Informàtica a Castellar del Vallés al Carrer de Barcelona, 74, i avui, 23.12.2017 abans de les 13,00 en tornava les fotografies ‘perdudes’ a canvi de pocs més de 28€.

Calia explicar-ho perquè tothom està acostumat a veure – en ocasions d’avui per avui – les fotografies i/o la crònica.


Bon Nadal, i malgrat tot, els millors desitjos pel proper 2018, tant a nivell personal, com familiar, per a TOTES i TOTS.

Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario