lunes, 30 de noviembre de 2015

LA BALLADA COUNTRY DEL GRAN BLAU. VIC. OSONA

Elisabeth Bernad Ricart, ànima del 100Menat Country, organitzava una sortida el diumenge 29.11.2015, a la que ens apuntàvem 14 persones.


M’encomanava la part ‘cultural’ que començava al Santuari de l’Ajuda de Balenyà, i que ens portava a la Plaça Major de Vic, i a fer un tomb pel centre històric, que incloïa el temple romà i la catedral.


Arribàvem al Gran Blau a les 14,30, i retratava el conjunt d’edificis del Moli del Llobet, del que he demanat més informació; dinàvem esplèndidament, i la llarga sobretaula feia que la visita al Parc de les 7 fonts de Sant Julià de Vilatorta la féssim només tres persones.


La Ballada va ser un total èxit de públic.Tenia ocasió de fer-la petar amb un bon amic de Sant Julià de Cerdanyola, que cercarà dades d’alguns edificis escolars de la comarca del Berguedà.

Passaven molts minuts de les 20:00 quan ens acomiadàvem, dels amics del Gran Blau agraint-los les seves fineses. El termòmetre oscil•laria entre el 2 graus i el zero fins al límit de la comarca d’Osona, i arribava als 6/7 positius quan arribàvem a Castellar del Vallès.

La Elisabeth Bernad Ricart, em deia que això de fer una sortida col•lectiva amb entremès cultural s’ha de repetir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario