sábado, 28 de junio de 2014

BALLADA DE FI DE CURS 2013/2014 A LA SALA BLAVA DE LA FÀBRICA TOLRÀ. CASTELLAR DEL VALLÈS

La fèiem el dijous 26 de juny, i ens donava ocasió d’acomiadar-nos dels que malgrat la intensíssima crisis econòmica. a la que ens han portat l’estultícia i la corrupció de les elits politiques del REINO DE ESPAÑA, aquest TAMBÉ, podran fer vacances.


Acomplíem un any més – amb molt de gust, i un regal ‘simbòlic’ - amb la manifestació del nostre agraïment a l’equip que s’encarrega de manera MOLT EFICIENT de les qüestions logístiques.


També amb l’equip de mestres que amb infinita paciència han permès que els diferents grups progressin ‘adequadament’.

Desprès de l’àpat ( entrepans de pernils i llonganissa, beguda, pasta de pinyons i gelat ), continuava la festa, que nosaltres deixaven un xic abans de les 00,00, hora en la que com tothom sap els vehicles es transformen en carabasses.



Ens veuríem novament el divendres 27, esperem que també el dissabte 28 a la ballada Open – esperem que vingui mitja Catalunya - i crec recordar que el dimecres de la propera setmana a “l’Hospital”, on ens esperen la ‘nostra gent gran ‘ amb candeletes.

Per als que marxen els millors desitjos, tant pel que fa al temps meteorològic, com a salut personal i familiar, per als que ‘estiuejaran a Castellar del Vallès´, recordar-los ‘ per donar ànims ‘ que no hi mal que cent anys duri – ni persona que ho resisteixi -; BON ESTIU

No hay comentarios:

Publicar un comentario