domingo, 17 de noviembre de 2013

CASTELLAR COUNTRY ‘ CRESCHENDO D’AMORE’.

Començava la ballada ‘ Cap nen sense joguina’ a les 10,00 , i calia situar els paquets abans de la primera cançó; al llarg del mati passarien per la Sala Blava de l’Espai Tolrà més de dues-centes persones, que lliurarien 132 objectes per aquesta ‘recapta solidaria’.





Fins a les 12,00 es ballava amb musica disc, i a partir d’aleshores i fins al final de la matinal la High Cross Country Band ens regalaria ‘literalment’ la seva magistral actuació.



La matinal ens retornava desprès de quasi sis mesos un bon amic.


Em permetia saludar també al líder de Cldsf Sense Fronteres i ànima d’aquesta iniciativa a nivell de Catalunya.


La Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, em confirmava que a la seu de la regidoria , en hores d’oficina, es podran lliurar joguets.


L’estultícia i la corrupció de les elits politiques ha fet que les ‘bones persones’ siguin avui més pobres, sortosament però, no MENYS solidaries, i avui amb les joguines, quan calgui amb la Marató, i sempre fent costat allà on faci falta, la gent del country s’afegeix als que treballen per ajudar al proïsme.

Esperem que aquesta situació anòmala es corregeixi ben aviat, i no sigui MAI MÉS NECESSARI que la vida i la il•lusió dels nostres infants depengui de la solidaritat dels seus veïns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario