domingo, 9 de septiembre de 2012

AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR. BALLADA EN FAMILIA A LA FESTA MAJOR 2012

En el programa ens havien adjudicat les 19,00 del dia 11 de setembre de 2012; tothom va estar en desacord - per raons obvies – i a corre-cuita ens assignaven les 21,00 del dia 9.

La Plaça del Mirador estava fosca com la gola d’un llop, i per evitar coincidir amb l’activitat de la Grangega d’en Roca, traslladàvem la ballada sota els fanals al límit de l’edifici del Mirador ; la nit malgrat les prediccions de TV3 era càlida, i l’exhibició de les balladores dels diferents nivells va ser molt ben acollida pel públic.

Possiblement a algú li va passar pel cap allò de ‘ llençar el barret al foc’, però teníem al Manel Da Silva, Al Xavier i la Montse, a les balladores, al públic, i l’escalf dels amics de Sentmenat. Ah!, i la complicitat de Sant Esteve,que des de l’església neogòtica vetllava perquè tot sortís bé.






Passaven llargament les 23,00 quan es decidia donar la festa per acabada.

Un èxit dels Amics del Country de Castellar del Vallès, que com la resta d’entitats de la Vila, estan ‘ fent la Festa Major’.

Amb la perspectiva de la Festa Major de l’any 2013, s’imposa una reflexió sobre el ‘model’ actual. De les condicions ‘mínimes’ del lloc, horari,material,... també, també, se’n haurà de parlar.

A tothom un any més, gràcies !!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario