domingo, 3 de junio de 2012

EL COUNTRY A LA CLOENDA DEL MES DE LA DANSA

Començava per nosaltres quan el Manel Da Silva Souto, recollia en companyia del Xavier, de mans del senyor alcalde, un reconeixement a la participació de l’associació.

Tot havia començat amb una convocatòria :

Del 7 de maig al 2 de juny, El Mirador organitza un mes temàtic dedicat a la dansa, que acollirà un ampli programa d’activitats, com ara xerrades, exposicions i tallers. La iniciativa compta amb la participació activa de més d’una quinzena d’entitats dansaires del municipi. Així, durant tot el mes, es podrà gaudir de diferents ritmes que s’agruparan per setmanes, de manera que, aplegades dins del Mes de la Dansa, s’oferiran propostes temàtiques: danses tradicionals, balls de saló, dansa clàssica i danses d’arreu.

L’objectiu de la proposta és donar a conèixer l’art de la dansa entre la ciutadania, així com també reconèixer la tasca que fan tots els professionals, aficionats, voluntaris i vilatans que n’ensenyen o que la practiquen d’una manera o altra.

Entitats participants:

ASAC
Ball de Bastons
Ball de Gitanes
Associació de Ball de Saló Tot Ballant
Amics del Ball de saló i Country
Grup de Ball Lluna Plena
Assoc.-Agrup. de Ball de Saló de Castellar del Vallès Pas de Ball
Sona Swing
Sandra Chavarrías
Espaiart
Artcàdia
Dansa Parc
Bufanúvols
Associació de la Casa d’Andalusia
Associació de Jubilats i Pensionistes

Quan ens cridaven per dur a terme la darrera demostració, les balladores seleccionades emplenaven l’espai assignat, i desprès de les seves evolucions – magistrals - s’enduien al ensems que els aplaudiments d’un auditori entregat, el reconeixement a la tasca continua, i a la participació ciutadana.
El símbol palès venia a ser una sardana oberta a tots els participants,No hay comentarios:

Publicar un comentario