martes, 1 de mayo de 2012

COUNTRY A CAN FONT. FESTA DE LA PRIMAVERA


Rebia un e.mail de l’Associació Country Sabadell - Amics Pere Barriuso on en dèien :
Dia: dimarts, 1 de maig de 2012

Hora: a partir de les 11:00h i fins a les 13:00h, durant la Festa de la primavera hi haurà una ballada Country; comptarem amb el Miquel Garcia, que ens ensenyarà alguns balls, i punxarà la música.

Lloc: Davant Restaurant Can Font, Carretera de Castellar a Matadepera, Urbanització Can Font

Alguna dada històrica : la masia de Can Font era un gran casal i les terres que envoltaven la masia formaven part d’una gran explotació agrícola de secà.

El 1338 a Can Font se li atribueix el nom de Bosc, o Casanoves, en la documentació es f esment d’ un Bernat de Casanoves.

En el Reial Cadastre Cadastre de Castellar del Vallès de 1716 de José Patiño la finca de Can Font estava referenciada a la parròquia de Sant Julià d’Altura.

En l’actualitat la masia és un restaurant.



Hi havia ganes de ballar, i malgrat la precarietat de l’indret, i les dificultats que això suposava, quasi un centenar de persones acudien a la convocatòria; saludava amics de :

Can font
Castellar del Vallès
Òdena
Rubí
Sabadell
Sentmenat
Terrassa



Malgrat no estar formalment convidada la crisis econòmica provocada per la fallida del Regne d’Espanya, feia també acte de presència, com posava de manifest un cartell al Bar de Ca n’ Avellaneda on havien de desplaçar-se les persones que tenien necessitat d’anar al W.C


Es necessiten clients
No cal experiència


Ens acomiadàvem de tothom – teníem convidats a dinar - un xic abans de les 13,00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario