domingo, 28 de agosto de 2011

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS. III MARATÓ DE L’ASSOCIACIÓ COUNTRY DE CAN FALGUERA

Ens convocaven a les 20,00 del dissabte 27 d’agost a la Plaça de l’Estruch; segons el programa es faria un primer tram de la Marató fins a les 21,30, i des d’aquella hora fins a les 22,30 hi hauria un sopar, per continuar ballant fins a les 2 del diumenge.

Hi havia una més que bona assistència; possiblement – entre altres raons – per la seva ubicació la convocatòria de Palau-solità i Plegamans, es consolida com una de les trobades de ‘referencia’ en el mon del Country.

Saludava amics dels dos Vallesos, del Barcelonès, del Baix Llobregat, d’Osona, del Bages,... i només com una estimació calculava en no menys de 300 el nombre de balladors quan començava a sonar la música.



El temps volia acompanyar-nos i alhora que marxaven els núvols, el vent anava atenuant la seva força, fins a convertir-se en una brisa molt agradable.




Em centrava en recollir imatges de les balladores de Castellar del Vallès i Sentmenat, i no sense esforç aconseguia el ‘ premi gros ‘, la fotografia de les ‘ tres Maries’.



Quan passades les 22,00 es tancava el primer tram de la ballada, ens acomiadàvem dels amics que instal•lats còmodament sota la porxada gaudien d’un excel•lent àpat, des del turó el castell il•luminat ho contemplava tot amb complaença.

Felicitem als amics de l’Associació Country de Can Falguera.

1 comentario: