domingo, 4 de julio de 2010

Terrassa, ballada de Festa Major

El dissabte 3 de juliol, ens retrobàvem amb vells amics, el motiu en aquesta ocasió era la convocatòria a la Plaça del Progrés, per ballar tots junts i ‘fer Festa Major’.




La coincidència amb altres festes i celebracions redueix quasi a la meitat el nombre de balladores que estimo en 150; l’inici del període de rebaixes, en una situació econòmica tant difícil com la que vivim, fa que també el nombre d’espectadors sigui menor.





La tarda calorosa no fa minvar l’entusiasme de les balladores que seguint l’exemple dels qui estan dalt de la tarima, entre els que destaca la Neus Pino, ballen i ballen, al so de la musica , amb l’ajuda dels clàssics vanos que creen la il•lusió d’una mica d’aire.

Faltaven algunes cançons pel final quan ens acomiadàvem dels organitzador i amics, felicitant als primers i convocant-nos amb els segons per la primera ballada de country a la Vila de Caldes de Montbui el diumenge 4 de juliol a les 18,00 hores.

Potser els habitants d’aquella ‘vila termal’, suporten la calor estiuenca millor que la resta dels mortals. Us ho explicarem ben aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario