sábado, 19 de diciembre de 2009

Country terapèutic

Em refereixo al mot del grec clàssic therapeutikós , que te un significat particularment bonic 'que es cuida d’ algú'.El dissabte 19 els amics del Country Line Dance Sense Fronteres, arribaven fins a Castellar del Vallès, per fer una ballada a la Residencia coneguda popularment com “ L’hospital “ , com espectador em permeto qualificar-la d’èxit total, tot i reproduint-vos les paraules de l’Enric Bertomeu Fernández, promotor i ànima d’aquest col•lectiu :
la ballada a la residència d’avis de Castellar va ser molt entranyable, tots els avis gaudien dels nostres balls i fins i tot algunes avies es van atrevir a fer els seus passets amb nosaltres

Varem anar ... 50 membres del grup, i tots molt entregats als avis.Els varem regalar 50 gorres de Pare Noel i van estar molt contents.


També varem homenatjar a dues avies de 100 i 106 anys regalant-les una xapa del grup.


Ens van obsequiar amb una felicitació nadalenca i amb uns carquinyolis i mistela.


L’Enric, modestament fa omissió de l’alegria immensa que aquesta ballada va portar als residents, als treballadors de la Residencia, i fins – com en el meu cas – als familiars que en varem gaudir a cor que vols.
En aquest – en puc donar fe - cas la ballada va exercir efectivament un clar efecte terapèutic.
Em complau deixar testimoni escric de l’agraïment als amics del Country Line Dance Sense Fronteres per aquesta meravellosa tasca que duent a terme.


(c) Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario