domingo, 3 de septiembre de 2023

BALLADA DE FESTA MAJOR. SENTMENAT 2023

 

Estàvem convocats  el dissabte 2.9.2023 a  les 18,30    , al Pg. Mestre Duran s/n,  i deixava el vehicle a l’aparcament que hi ha a l’entrada de Sentmenat, venint de Castellar del Vallès, la ballada es duria a terme però,  a la Plaça del Parc de la Riera.  Atès que hi havia ballades Sabadell i Sant Quirze del Vallès, l’espai permetria encabir l’activitat.

Les previsions meteorològiques eren “ confoses “, finalment però,  no ens plouria i la tarda/vespre  ens oferia una temperatura suau ; saludava amics de Caldes de Montbui, de Castellar del Vallès i per descomptat de Sentmenat.




Retratava la ballada des de diferents angles – com s’ha de fer - , i coincidia amb alguns membres de l’equip de govern, als que enviaré també fotografies i aquesta crònica.



Recordàvem altres ballades, a la Plaça Major, al pàrquing del costat de l’església parroquial de Sentmenat, .., i algú em feia pensar en una fotografia avui mítica,  “ les escales de la Gòria “, feta l’any 2010, en ocasió dels 115 anys d’existència de  la SOCIETAT CORAL OBRERA LA GLÒRIA SENTMENATENCA



Com diria l’Ermesenda de Valrà, “Temps passat, temps enyorat”, oi?

 

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario