lunes, 11 de septiembre de 2023

BALLADA COUNTRY DE FESTA MAJOR A CASTELLAR DEL VALLÈS 2023

 

El programa de la Festa Major ens tornava a situar en un racó de la Plaça Major, orfe de llum, i en  “ competència” amb les activitats  de la Plaça del Mirador, que ara fent proves de so, ara començant l’actuació,  quasi tapaven els  nostres migrats sistemes de reproducció. 

  Dissortadament res a veureamb la majestuosa Plaça Major de Sant Celoni, on s’havia dut a terme el mateix matí, la Ballada Country d’aquella població.

 Saludava amic de Sabadell, Sentmenat, Caldes de Montbui, Santa Perpetua de Mogoda , ..., i  amb més admiració que sorpresa a la  Roser Mesa Martí , la “Superwoman del Country “   que ens havia convidat a la Ballada que tenia lloc a la Plaça Major de Sant Celoni al  matí d’aquest diumenge 10.9.2023;  la coincidència d’ambdós Festes Majors , feia del tot impossible la nostra assistència “ física”,  havia demanat però imatges d’aquella  Ballada per confegir una petita crònica d’una més de les Ballades a les que no podíem assistir aquest estiu.






Xerrava amb uns i altres, mentre retratava la ballada des de diferents perspectives.





Acabàvem la ballada quasi a les fosques, l’indret on ens situen és del tot inadequat. Llàstima que l’estima dels Amics del Country de Castellar per la seva Vila, no sigui correspost, oi?

No hay comentarios:

Publicar un comentario