lunes, 20 de septiembre de 2010

BALLADA COUNTRY AMB ELS AMICS DE LA NEUROLOGÍA.

El diumenge 19 de setembre en ocasió del Dia Internacional de la Malaltia d’Alzheimer, ens convoca l’Enric, ànima de l’associació Country Line Dance sense Fronteres a Sabadell, a la Plaça de l’Imperial amb aquest missatge : Diumenge 19/9 la festa de l'Alzheimer. Pensem amb la feina tant positiva que fa el nostre ball per l'Alzheimer i ensenyem-ho a tothom.

Fem - per als qui no en teniu coneixement – les presentacions d’una manera formal :
Els fins de l’associació Country Line Dance sense Fronteres són:

Distreure, animar i fer passar una bona estona a persones que, per les seves característiques físiques i/o psíquiques, peculiaritats, entorn, problemàtica, etc. vulguin i puguin gaudir de l’activitat d’entreteniment que realitzem. http://www.cldsf.org/

Alguna dada de L’AVAN entitat que organitza tot un seguit d’activitats a la Plaça de l’Imperial :

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) és una entitat sense ànim de lucre que dedica tots els seus esforços a la difusió i a la divulgació de la neurologia, així com a la millora de la qualitat de vida dels afectats per les diferents malalties relacionades amb aquest camp.

Va néixer al 1993 amb l'objectiu de posar en contacte a totes aquelles persones vinculades o interessades en les malalties del sistema nerviós, estiguin o no directament afectades.

Està oberta als malalts i als cuidadors (familiars i voluntaris), així com als professionals i a tots els interessats en les afeccions neurològiques.

L'associació vol agrupar a totes les persones amb malalties cròniques del sistema nerviós, per tal de reduir i resoldre aquells problemes que són comuns, sense oblidar les necessitats concretes i específiques de cada grup de malalties. http://www.amicsdelaneurologia.org/

Ens aplegàvem no menys de 300 persones de llocs tant diversos com :

L'Osona
L'Anoia
La Selva
El Vallès Oriental
El Vallès Occidental
El Penedès
El Maresme
El Barcelones
El Baix Llobregat
El Bages
Austin [Texas]
New York

El nostre spiker animava a ballar a tothom, i des de les 11,00 fins força més tard de les 13,00 hores, la Plaça de l’Imperial, es convertia en el veritable centre de Sabadell.








Molts dels espectadors em comentàvem mentre duia a terme la meva tasca de recollir imatges, que recordaran durant molt temps aquesta matinal Country.







L’AVAN lliurava una espelma a CLDSF en agraïment i record d’aquesta actuació; en el comiat l’emoció en venia als ulls, quan l’Enric ens explicava la seva personal relació amb la Malaltia d’Alzheimer; també fa més d’un any la meva pròpia mare lliura la seva particular batalla contra aquesta forma de demència que t’esborra els records.

Fes un tomb per la web http://www.amicsdelaneurologia.org/

© Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario