domingo, 3 de diciembre de 2023

BALLADA DE SANT FELIU DE CODINES 2023

 

Anàvem  el dissabte 2.12.2023 , al Centre Cívic La Fonteta, a la   Pl. Josep Umbert Rosàs de  Sant Feliu de Codines, al Vallès Oriental sobirà,  hi havia una Ballada entre les 18:00 i les  21:00, hores .

El Daniel Paul Tuja,  llegia unes paraules en recordança de la ROSA ROCA NASPLER, traspassada l’11.11.2023,  el Country les Fontetes lliurava un record  a la seva família, i es feia un silenci colpidor , que donava pas a l’inici de la Ballada.

Feia algunes fotografies, i xerrava amb el Jordi Arumí, que s’ocupava de fer el vídeo de la Ballada, i al que lliuraré també, un enllaç a la publicació.


El grup de 100Menat pujava a l’escenari i en recollia un testimoni gràfic, advertia també que en aquest ocasió els feien un vídeo.






Reconeixia balladores de Castellterçol, Mollet, Santa Perpetua de Mogoda, Caldes de Montbui, Sentmenat, Castellar del Vallès,... 

Abans de les 20,00 hores ens acomiadàvem, quedaven encara força cançons i actuacions, que sens dubte devien ser genials.

La darrera imatge de Sant Feliu de Codines, era l’Arbre de Nadal i les Parades de la Fira de Santa Llúcia, que us recomanen molt anar a veure.  

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario