domingo, 26 de septiembre de 2021

XX BALLADA COUNTRY DE MOIÀ.

Anava a la XX trobada Country de Moià, que una vegada més va ser un èxit, i saludava entre altres molts, alguns amics de Barcelona, als que interpel·lava per la seva presència, en dies de Festa Major de la seva ciutat, i em deien que a banda de que els agrada el country, i Moià, volien marxar de l’espiral d’actes incívics, promoguts per brètols, vàndals, filonazis, feixistes. cleptofeixistes, talibans i altres delinqüents comuns.

 Era la segona vegada que des de el 9 de juliol de 2021,podia fer fotografies, us explico “ obiter dicta” que aquell dia patia una caiguda que comportava el trencament de l’húmer, el dit petit de la mà dreta, alguns costelles, i contusions generals, em deien el 27.09.2021 a Traumatologia del Parc Taulí, quan en queixava de la manca de fisioterapeutes, i per tant de l’insuficient tractament que rebíem els pacients – que hi ha molta gent, i que si tenia diners, podia complementar el tractament - . Des de fa temps, tinc la sospita de que hi ha la intenció de desmuntar la sanitat pública, i si calia – a mi, per descomptat que no – la manifestació d’aquell “metge” venia a confirmar-ho. Si Hipòcrates ( 460 aC i mort cap al 370 aC) ressuscites, de ben segur que a més d’un/a els recordaria el jurament que van fer quan començàvem la practica mèdica. 

 La Plaça del costat de l’església s’emplenava de balladores que guardant la distància de seguretat, amb la mascareta posada, i prenen aigua– únicament – quan la calor es feia insuportable , gaudien a cor que vols de la ballada en aquesta Plaça que havia qualificat anys enrere com “ Plaça Dura del Country”.




Xerrava pels descosits amb uns i altres, mentre anava fent fotografies, i nomes interrompria aquesta tasca per arribar-me a Cal Maties per proveir-me de Suau de Búfala, i retratar un parell de cases en el camí que em tornaria a la Plaça.



Ens acomiadàvem de Moià i dels amics, quan el sol creuava els espais llòbrecs del “ ! a por ellos “ , on es conrea l’odi irracional, i només creix la misèria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario