domingo, 4 de septiembre de 2011

COUNTRY SENTMENAT. VALLÈS OCCIDENTAL. LA BALLADA ROMÀNICA

El servei meteorològic de ‘ Barcelona’ havia predit fortes tempestes, aiguats mai vistos, rieres desbordades, i danys catastròfics; s’havien activitat tots els colors dels ‘Plans de Protecció Civil’, i estaven en servei totes les forces públiques.

Els de Sentmenat organitzen la seva ballada country de Festa Major, i semblava que pintarien bastos aquest any; malgrat tot a les 19,00 començaven amb catalana puntualitat.




Ens calia protegir amb un paraigües l’equip de so, i esperar l ‘acció benefica de Sant Menna , excels patró de la Vila, que segons la nostra particular experiència és un fan d’aquest ball; val a dir que més enllà de quatre gotes que refrescaven a les més de 200 balladores, l’acte va ser un èxit total.




Saludava als amics de Sentmenat, al llarg de les quasi tres hores de ballada també als de :

Viladecavalls Vallès Occidental
Terrassa Vallès Occidental ( Vull fer un especial esment de la Neus )
Sant Cugat Vallès Occidental
Sabadell Vallès Occidental
Rubí Vallès Occidental
Premià Maresme
Palau-Solità i Plegamans Vallès oriental
Moià Moianès, Bages
Matadepera Vallès Occidental
Lliça d'Amunt Vallès oriental
Castellar del Vallès Vallès Occidental
Barcelona Barcelonès

Quan a la representació per grups i/o associacions – llevat d’error – vaig poder veure .

100MENAT
COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES
COUNTRY MOON

A ressenyar que gràcies a les gestions – bones gestions, val a dir-ho - fetes amb la Damm pels organitzadors, el Toni i la Elisabeth, les begudes van ser gratuïtes. Esperem que l’exemple s’escampi per arreu.



Sempre amb un ull aixecat cap al cel, observàvem com la lluna sortiria darrera del campanar per gaudir al màxim d’aquesta Ballada ‘Romànica’ que passaven amb la millor nota els de 100MENAT




Un xic abans d’acabar marxàvem les amigues de Moià, que ens convoquen pel dia 17 de setembre a partir de les 18,00 a la Plaça Major.

Els de Castellar del Vallès convoquem pel proper dia 10 a les 19,00 a la Plaça Calissó, on ens faran una exhibició les balladores locals, i seguirà una ballada oberta a tothom.

Felicitàvem als organitzadors i ens acomiadàvem de tothom passades les 22,00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario