domingo, 18 de julio de 2010

El Country incombustible, fi de curs a Sentmenat.

Ens trobàvem a les 14,00 al ‘Coro’, l’edifici centenari de la Coral Obrera la Gloria Sentmenatenca, les balladores prèviament s’aturaven a la Plaça de l’ajuntament per anar signant la que és ja la imatge símbol d’aquest curs; la foto de grup feta a les escales de la Gloria .



Ens serveixen un dinar saborós i variat, amanides, fricandó, postres, gelat, cafè; tot regat amb aigua, vi i unes copes de cava català. El Toni i la Elisabet, reben amb molta il•lusió la foto signada, que va acompanyada d’una estada en un spa.


No eren encara les 18,00 hores quan dona inici la ballada que es perllongarà quasi fins a les 21,00 hores.



El consum d’aigua i begudes no alcohòliques anirà creixent de manera exponencial tota vegada que la intensa calor i l’activitat física comportem – com és natural i lògic – una gran pèrdua de líquids.



El Joan, el Pedro i jo, ‘ fem campana’ i ens arribem fins a Caldes de Montbui, on vull recollir imatges de Sant Martí de Rovinyó, prop de la casa del Pascol, entre els quilometres 2 i 3 de la carretera que puja al Farell.



A la tornada recolliré algunes imatges més fins que son quasi les 19,30 , i m’acomiado de tothom desitjant-nos unes bones vacances , i convocant-nos per la ballada de Festa Major.





Que l’estiu ens porti tota l’alegria, la tranquil•litat i la pau que ens son tant i tant necessàries !!!!!

© Antonio Mora Vergés

No hay comentarios:

Publicar un comentario