domingo, 8 de septiembre de 2024

BALLADA DE FESTA MAJOR 2024. CASTELLAR DEL VALLÈS. A DÉU I A LA SEVA MARE ELS AGRADA EL COUNTRY

 

Avui 8.9.2024, a Catalunya i als països de tradició Ortodoxa celebrem les  marededéu trobades ,   figures de la Mare de Déu que, segons les llegendes catalanes popularitzades durant els segles XV A XVII , s'havien amagat abans de la invasió musulmana i van ser retrobades més endavant enmig de prodigis, generalment  per pastors i/o ermitans.

En el marc de la Festa Major de Castellar del Vallès, els Amics dels Country de Castellar del Vallès, un any més, organitzaven una Ballada. Ubicats  a la Plaça Major,   malgrat la manca de llum, el soroll eixordador de les sirenes, el sòl força inadequat, tornàvem a oferir – gratuïtament –  als nostres veïns i visitants , un espai de lleure per a moltes persones.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1447001909425129&set=pcb.1447002926091694





Hi han més llocs a Castellar del Vallès, on - sense  fer-se la punyeta, els uns als altres – es poden dur a terme Ballades i altres actes, la Plaça Catalunya, la Plaça Europa,..., i per descomptat cal ajustar els horaris a la llum solar, quan no hi ha elements tècnics per substituir-la.  

Gràcies a tothom que participava a la Ballada de Festa Major 2024.

Esperem fer-ho millor el proper anys 2025.

Ah!,  l’afirmació que a Déu i a la seva Mare els agrada els Country, està fora de dubte, tot i no ser – encara - dogma de fe.

 

 

sábado, 7 de septiembre de 2024

BALLADA COUNTRY DE FESTA MAJOR DE SABADELL 2024. NINGÚ S’HA FET MAL.

 Anàvem  a la  BALLADA DE COUNTRY. FM 2024, Dia: Dissabte 7 de setembre de 2024, Horari: a les 21 h, Plaça del Vallès. Sabadell. 

Ens calia deixar el cotxe a l’aparcament del Mercat Municipal.

Quan arribàvem a la Plaça del Vallès, encara estaven desmuntant l’actuació anterior, i ens deien que la Ballada començaria – anant bé – a partir de les 21,30, i que s’havia d’acabar a les 23,00. 

El lloc és del tot  inadequat i àdhuc perillós, fosc i amb un sòl irregular. 

El tracte despectiu del Consistori amb el Country, no és per raó de militància política,  Sant Celoni, té també un consistori socialista i la Ballada es feia a la Plaça Major. Per cert començava a les 18,00 hores  - amb llum diürna – i estava previst que durés fins a les 21,00 hores.

https://espaicountry.blogspot.com/2024/08/ballada-country-de-festa-major-sant.html

Avui, 8.9.2024,  la Ballada de Castellar del Vallès, està previst que comenci a les 19,00 hores, i esperem que el Consistori, posi llum addicional a la Plaça Major

http://www.vadecountry.com/2024/09/country-en-castellar-del-valles-080924.html

Recollia algunes imatges: 






No trobava a molts dels “ habituals” de les Ballades Country, de Sabadell i de fora, i alguns – que ja havien ballat en aquesta Plaça del Vallès- em recorden allò de “ el gat escaldat, de l'aigua freda fuig”.

Esperem i desitgem que el Consistori de Sabadell en prengui bona nota per a properes ocasions.

Sortosament com dèiem al titol,  NINGÚ  S’HA FET MAL